Górnoślonskie Forum Dyskusyjne!

Blumkołl inakszij

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Górnoślonskie Forum Dyskusyjne! Strona Główna -> KUCHNIA
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ojgyn z Pnioków
_VIP_



Dołączył: 30 Lip 2006
Posty: 302
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Chorzów

PostWysłany: Pią 14:45, 20 Paź 2006    Temat postu: Blumkołl inakszij

Chnet bydzie szlus ze blumkołlami, nale podwiyl som, werci sie je uwarzić ździebko inakszij.
Srogi blumkołl trza nojprzodzij potajlować na „rożycki”, wciepnońć do garca, dociepnońć soli, wloć łeżka łoctu i deczko cukru. Naloć kajsik kole jednyj achtli mlyka i uwarzić. Podwiyl sie tyn cołki glumkołl niy uwarzi, trza na tyglik łobrać i pokroć jakiesik 30 deka szampiniokow, pokropkać citrołnom i uparszczyć na loleju lebo maśle. Dociepnońć soli, korzyni i telkigo „curry”. Tyn uwarzony już blumkołl przeciepnońć do brytfanki lebo – modernego terozki szklannygo „żaroodopornego naczynia” poprzekłodać szpliterkami masła i tymi uparszczonymi szampiniokoma, zetrzitom (tartom) żymłom, wrajzić do bratruły i na kajsik kole 175 gradusow parszczyć jesce jakosik godzina. Wećkać to wszyjsko trza kiej jes jesce gorkie !!!
Aha, tyn łocet to jes na to coby tyn cołki blumkołl niy boł po warzyniu (i po parszczyniu we bratrule) blank maźglaty !
Winszuja mocka smacyska.
Ojgyn z Pniokow


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Górnoślonskie Forum Dyskusyjne! Strona Główna -> KUCHNIA Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Flower Power phpBB theme by Flowers Online.
Regulamin